Προς : κ. Ραχήλ Χατζηχάννα Χατζηιωσηφ ,                                                    28 Σεπτεμβρίου 2023

Αγαπητή μας Κυρία,

Λάβαμε την επιστολή σας ημερομηνίας 21 Σεπτεμβρίου 2023 ( την οποία ακολούθως αναρτήσατε -F/B ) με την οποία μας γνωστοποιείτε την απόφαση σας όπως παραιτηθείτε από την θέση της Προέδρου του Γυναικείου Σώματος του προσφυγικού μας Σωματείου Κέδρος.

Κατανοούμε και σεβόμαστε πλήρως τους λόγους της παραίτησης σας.

Τον Σεπτέμβριο  του 2010 απαντούσατε θετικά και με ενθουσιασμό στην πρόσκληση / πρόκληση ( όπως την αποκαλέσατε στην πρώτη ομιλία σας ) του Δ.Σ του Κέδρου που ενεργοποιούσε το Άρθρο 25 Παράγραφος ΙΓ του καταστατικού του Σωματείου ( Γυναικείο Σώμα Κέδρου).

Τον Σεπτέμβριο του 2023 υποβάλατε την παραίτηση σας, για τον λόγο που αναφέρετε στην επιστολή σας ( ``Αυτό πιστεύω επιβάλλεται μετά που έθεσα τον εαυτό μου στην κρίση των συγχωριανών μας, σαν υποψήφια Κοινοτάρχης του χωριού μας, Αγίας Μαρίνας.``) ενεργώντας, πιστεύουμε,  σε απόλυτα δεοντολογικά πλαίσια.

Αγαπητή Ραχήλ ,

Η ολομέλεια του Δ.Σ του Σωματείου μας, αναγνωρίζοντας τις  πολύτιμες σας υπηρεσίες τόσο προς το ιστορικό Σωματείο μας, όσο στην Αγία Μαρίνα και κάθε Μαρινιώτισσα / Μαρινιώτη ξεχωριστά, εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες. !

Μαζί με την εξαίρετη ομάδα γυναικών ( όπως πολύ εύστοχα αναφερθήκατε και που επίσης ευχαριστούμε  ) και σε πλήρη συνεργασία με ολόκληρο το οικοδόμημα του σωματείου, καταγράψατε μια άκρως αξιοθαύμαστη διαδρομή 13 χρόνων, γεμάτη από εκδηλώσεις και φιλανθρωπίες. Μπορεί η πανδημία να ανέστειλε τις φιλανθρωπικές δραστηριότητες του Γυναικείου Σώματος, όμως επανέρχεται πολύ σύντομα και είμαστε σίγουροι πως θα τύχει της στήριξη σας. Αυτό το συμπεραίνουμε από το προσωπικό σας ηλεκτρονικό μήνυμα στον Πρόεδρο μας ``I will always, remain at KEDROS disposal, and close to the GYN.SWMA, for as long as I live``.

Τέλος και εκτιμώντας αφάνταστα την ανιδιοτελή προσφορά σας, το Δ.Σ του Κέδρου αποφάσισε όπως τιμήσει ( σε εκδήλωση που θα καθοριστεί ) τόσο εσάς, όσο και τις γυναίκες που πρόσφεραν και δεν θα ήθελαν ( για διάφορους λόγους ) να συμμετέχουν στο νέο σχήμα του Γυναικείου Σώματος.

Και πάλι σας ευχαριστούμε και σας ευχόμαστε κάθε καλό…!

Με εκτίμηση ,

Δ.Σ Κέδρου Αγίας Μαρίνας ( Σκυλλούρας )