3 Ιουλίου 2020

ΕΤΗΣΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

Πραγματοποιήθηκε χθες, 02/07/2020, η Ετήσια Γενική Συνέλευση του σωματείου μας στο προσωρινό μας οίκημα στον Κοτσιάτη. Στην συνέλευση έγινε παρουσίαση των πεπραγμένων της προηγούμενης χρονιάς από τον πρόεδρο του σωματείου, κ. Μιχαλάκη Χατζηιωσήφ, καθώς επίσης και ο απολογισμός της δράσης του συμβουλίου και της ποδοσφαιρικής ομάδας.

Ακολούθησε συζήτηση η οποία απασχόλησε τα θέματα τα οποία ηγέρθηκαν από τον πρόεδρο κατά τον απολογισμό του και τα οποία αφορούσαν στην ομαλότερη λειτουργία του σωματείου με απώτερο στόχο την επιτυχή επίτευξη των στόχων του σωματείου. Κλείνοντας την τοποθέτησή του, ο πρόεδρος του σωματείου εξέφρασε ενώπιον της Γενικής Συνέλευσης την πρόθεση του να αποσυρθεί από μέλος του ΔΣ μετά από μια συνεχή παρουσία πέραν των 15 χρόνων εκ των οποίων τα 10 στη θέση του προέδρου, μια απόφαση η οποία ήτανε προειλημμένη από τον ίδιο εδώ και αρκετές μέρες. Τη θέση του κ. Χατζηιωσήφ διαδέχτηκε ο κ. Λίνος Μελάς τον οποίο η Γενική Συνέλευση πρότεινε ομόφωνα και ο οποίος από τις 19/6/2020 διατελεί ως μέλος του συμβουλίου μετά την κένωση τριών θέσεων. Ο κ. Χατζηιωσήφ δήλωσε την αμέριστη συμπαράσταση του προς τον κ. Μελά και δήλωσε ότι θα παραμείνει «ένας πιστός στρατιώτης του σωματείου» όπως ανάφερε. Ευχαρίστησε όλους τους στενούς συνεργάτες σε όλα τα χρόνια της παρουσίας του στη θέση του προέδρου αλλά και του συμβουλίου και εξέφρασε τη δική του ευγνωμοσύνη προς το πρόσωπό τους ενώ ανακοίνωσε ότι αργότερα θα προβεί και σε δημόσια τοποθέτηση αναφορικά με τη δεκάχρονη παρουσία του στο πηδάλιο του σωματείου.

Εκτενής αναφορά κατά τη Γενική Συνέλευση στο έργο της δεκάχρονης παρουσίας του κ. Χατζηιωσήφ στη θέση του προέδρου του σωματείου, έγινε από τον συνεργάτη και διορισμένο σύμβουλο του σωματείου κ. Γιαννάκη Λακκοτρύπη, ο οποίος μεταξύ των πολλών άλλων που ανέφερε, χρησιμοποίησε και τον όρο “χρυσή δεκαετία” για να αποδώσει και τις σωστές διαστάσεις του μεγέθους των επιτυχιών που παρουσίασε το σωματείο σε όλη αυτή τη διαδρομή – από την κοινωνική, την πολιτιστική και κοινοτική του δράση αλλά και με τις πολλές αθλητικές επιτυχίες που έδωσε το σωματείο, μια τοποθέτηση η οποία καταχειροκροτήθηκε από όλα τα μέλη της Γενικής Συνέλευσης. Αναφορά έγινε και στην ιστοσελίδα AyiaMarina.com η οποία όλο αυτό το διάστημα αποτέλεσε το μέσο για την επίσημη φωνή του σωματείου προς τα έξω, πρόβαλε το σωματείο και τις δραστηριότητες του και βοήθησε με αυτό τον τρόπο στη μετάδοση των μηνυμάτων του σωματείου βοηθώντας το με αυτό τον τρόπο να υλοποιήσει τους στόχους του.

Το σωματείο «ΚΕΔΡΟΣ» και ειδικότερα ο νέος του πρόεδρος, εκφράζουν την τεράστια τους ευγνωμοσύνη και ευχαριστίες προς το πρόσωπο του απερχόμενου προέδρου, καταγράφονται και σημειώνονται οι μεγάλες επιτυχίες που τιμούν τον ίδιο τον πρόεδρο, το σωματείο και την κοινότητα που εκπροσωπεί και δίνουν την υπόσχεση ότι θα είναι συνεχιστές αυτού του ενάρετου έργου με ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες για τις οποίες ολόκληρη η κοινότητα θα νιώθει ακόμη πιο περήφανη. Το σωματείο εύχεται στον απερχόμενο πρόεδρο ότι καλύτερο στην προσωπική και επαγγελματική του ζωή τόσο στον ίδιο όσο και στην οικογένεια του.

Γράψτε ένα σχόλιο | Ακύρωση απάντησης

Παρακαλούμε επιβεβαιώστε ότι δεν είστε ρομπότ!
απάντηση
Δημοσίευση
Διαγραφή
Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί αφότου εγκριθεί.

Παρακαλώ περιμένετε...