ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΗΣ ΑΥΤΟΥ ΑΓΙΟΤΗΤΑΣ ΠΑΠΑ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΥ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

Με αισθήματα χαράς, συγκίνησης και περηφάνειας το σωματείο Κέδρος καλωσορίζει στην Κύπρο την Αυτού Αγιότητα Πάπα Φραγκίσκο για το τριήμερο της επίσκεψης Του στο “ευλογημένο νησί” κατά την έκφραση Του από σήμερα 2/12/2021, μέχρι το ερχόμενο Σάββατο 4/12/2021, συνεπικουρούμενος από τον Πατριάρχη Μαρωνιτών, Καρδινάλιο Μπεσάρα Μπουτρος Αλ Ράι  και όλο το πλέγμα της Καθολικής Εκκλησίας.

“Έρχομαι στην Κύπρο στα βήματα των πρώτων μεγάλων ιεραποστόλων” ήτανε μερικά από τα λόγια Του στο μήνυμα που απέστειλε προ της καθόδου στην Κύπρο και το σωματείο εύχεται πραγματικά όπως η πολιτεία και η εκκλησία εκμεταλλευτούν στο έπακρο αυτή την επίσκεψη για να μπορέσουμε να αποκομίσουμε ουσιαστικά οφέλη τα οποία θα ρυθμίσουν την σταθερότητα και ασφάλεια στην ευρύτερη περιοχή στο παρόν αλλά και στο απώτερο μέλλον.

Μέσα στα πλαίσια των εκδηλώσεων που θα πραγματοποιηθούν λόγω της επίσκεψης, το σωματείο καλεί όλα τα μέλη και φίλους του όπως δώσουν το παρόν τους στη Θεία Λειτουργία, αύριο Παρασκευή 3/12/2021 και ώρα 10:00πμ,  η οποία θα λάβει χώρα στο στάδιο ΓΣΠ και στην οποία θα χοροστατήσει ο ίδιος ο Πάπας Φραγκίσκος.

Λεπτομέρειες για την είσοδο στο στάδιο, τα μέτρα ασφαλείας που θα τηρηθούν και τα πρωτόκολλα που θα ακολουθηθούν μπορείτε α ενημερωθείτε από τις εκκλησιαστικές επιτροπές των κατά τόπων ενοριών.